Päämiehet

Luminerin päätuotteet ovat erilaiset murskaimet, jauhimet, styroksin kierrätyslaitteet, seulat, kuivaimet, tiili- ja sementtiteollisuuden koneet, magneetti- ja pyörrevirtaerottimet sekä päästökaasujen puhdistuslaitteet. Päämiehemme sijaitsevat lähinnä Keski-Euroopassa.

Edustamamme yritykset kuuluvat alan arvostetuimpiin yrityksiin Euroopassa. Asiakkaille voimme tarjota koneita sekä vakioratkaisuina että räätälöityinä tuotteina asiakkaan toivomusten mukaan.

 

Lindner - Recyclingtech on yksi kierrätysalan tunnetuimpia ja arvostetuimpia yrityksiä Euroopassa. Lindner valmistaa hitaastipyöriviä repiviä murskaimia lähinnä kierrätyspolttoaineen valmistukseen (paperi, puu, muovi, renkaat, sekajäte jne).

Lindner - Recyclingtech


Jäckering valmistaa korkeatasoisia jauhimia lähinnä prosessiteollisuuden tarpeisiin. Jäckeringin jauhimessa on kiinteä staattoriterä ja pyörivä roottoriterä. Syöttö tapahtuu jauhimen alaosasta nopean ilmavirran mukana. Jauhimen sisällä jauhettava aine saavuttaa suuren nopeuden ja partikkelit törmäilevät toisiinsa sekä staattoriterään jauhautuen hienoksi. Lopputuote voi olla kooltaan jopa vain 5 mikronia.

Jäckering

 


Hazemag on tunnettu korkeatasoisista ja laadukkaista koneistaan. Hazemag valmistaa iskupalkkimyllyjä sekä vasaramyllyjä. Iskupalkkimyllyt soveltuvat erityisen hyvin rakennusjätteen yms. käsittelyyn.

Hazemag


Bakker Magnetics on yksi maailman johtavia magneetti- ja pyörrevirtaerottimien valmistajia. Magneettierottimia on sekä rumpu- että nauhatyyppisiä ja niitä käytetään rautametallien erottamiseen tuotevirrasta. Pyörrevirtaerottimilla saadaan erotettua arvokkaat ei-rautametallit kuten alumiini tai kupari muusta tuotevirrasta.

Bakker MagneticsLesni Air Purification Engineering on tanskalainen ilmanpuhdistuksen ammattilainen. Lesni suunnittelee tarvittaessa koko laitoksen päästökaasujen puhdistuksen ja toimittaa laitoksen haluttaessa "avaimet käteen" periaatteella.

Lesni Air Purification Engineering


PPR-Europe valmistaa koneita styroksin ja muiden "expanded" muovimateriaalien kierrätykseen. Heidän menetelmässään kierrätettävä materiaali sulatetaan hiertämällä ja sulasta materiaalista tehdään harkkoja. Muovin tilavuus pienenee jopa 1:50. Polymeeriharkot ovat kuranttia materiaalia raaka-ainemarkkinoilla ja PPR Europe myös ostaa harkot markkinahintaan.

PPR Europe

 


Bedeschi:llä on vankka ja arvostettu asema Euroopan tiili- ja sementtiteollisuuden markkinoilla. Tiili- ja sementtiteollisuuden koneiden lisäksi Bedeschi valmistaa raaka-aineiden varastointijärjestelmiä satamiin.

Bedeschi

 

Luminer Oy
PL 10
21101 Naantali

 

Puh. 0400 839 175
Fax. (02) 438 6420
Email info@luminer.fi

Copyright © 2009-2019 Luminer Oy    |    Suunnittelu marikoo.com    |    Sivukartta    |    Tietoa sivustosta    |    Päivitetty: 16.09.2011